93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

28 de febr. 2018

Romeu i Julieta arriba al Liceu

28.2.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Arriba a Barcelona la tragèdia de Shakespeare, en la versió en un ballet de Prokófiev,  presentada per primera vegada a Brno (República Txeca) al 1938.

Arriba al Liceu LE BALLET DU GRAND THÉÂTRE DE GENÈVE (el gran ballet de la companyia del Gran Teatre de Ginebra) concretament l’adaptació de la coreògrafa Joëlle Bouvier. Va ser estrenada al 2009 amb orquestra en directe i va tenir un gran èxit.
Curiosament, considerada en el seu moment impossible de ballar, avui en dia és el ballet més representat del compositor (Serguei Prokófiev, rus) i un dels més importants sobre Romeu i Julieta.

L’última actuació d’aquesta companyia va ser el 7 de novembre del 2017, però properament tornarà ha estar en cartellera. La seva durada té un total de 1h i 20 minuts.
El director artístic és Philippe Cohen, la coreògrafa Joëlle Bouvier, MÚSICASerguei  Prokófiev, ESCENOGRAFIA Rémi Nicolas i Jacqueline Bosson, VESTUARI Philippe Combeau i Joëlle Bouvier, IL·LUMINACIÓ Rémi Nicolas, ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEUDIRECCIÓ MUSICALManuel Coves

Actualment hi ha una altre espectacle en vigor, també de Roemu i Julieta, però aquesta es una obra de teatre, no un ballet. Autores: Lucía Solano, Estel·la Fernández, Maria Lozano Font: El Liceu