93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

5 de febr. 2014

LES CENTRALS NUCLEARS: UNA GUERRA A CONTRACORRENT

5.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Les centrals nuclears són més rendibles que qualsevol altra energia renovable.


La polèmica està servida, les centrals nuclears per alguns, sobretot ecologistes, diuen que és un mal al medi ambient, un perill per a la societat, realment és així? No! Les centrals són molt segures, en els últims seixanta anys, només hi han hagut dos cassos greus a causa d’aquestes centrals ( Chernoby i  Fukushima ) i podem asegurar que és perillós, si és més probable tenir un accident de trànsit o inclús un accident anant amb avió!


Per la part que fa el medi ambient, realment ens preocupa? Si la meitat de la gent d’aquest país no recicla, una quarta part recicla malament i la resta li si no ho fa un dia no passa res. Després no es pot venir amb l’excusa de que contamina i fa malbé la naturalesa, quan nosaltres a casa ens és indiferent. A més a més, en el tema econòmic, algú s’ha donat compte que si no fos per les centrals nuclears, haguessim tingut d’invertir en energies renovables molts més diners dels que s’han invertit en centrals nuclears i el deute que ara tenim seria major.

Per tant crec que les centrals nuclears són centrals segures, rendibles economicament i produeixen molta més energia que les renovables.