93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

16 de març 2018

Catifes de primavera

16.3.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Els alumnes de 4rt van presentar les Catifes de Primavera de Quim Haro

El divendres 2 de març, els alumnes de 4rt d’ESO de l’Escola Brianxa, van interpretar una obra al teatre Clavé de Tordera. Aquesta obra s’anomena Les Catifes de Primavera i el seu autor es en Joaquim Haro, un dels nostres professors de l’escola. L’obra la van fer en dues sessions diferents, a les 6 i a les 9 del vespre.
En aquesta obra hi participava tota la classe de 4rt de la ESO, exactament: 15 personatges sobre l’escenari, dues apuntadores, una ajudant de direcció, tècnics de so, llum i imatge i per últim, dissenyadors i administradors d’entrades, a part de la col·laboració de la Núria Ferrer i l’autor d’aquesta obra Quim Haro.Aquesta obra gira al voltant de la dècada dels 50, quan a Tordera es feia la presentació de les catifes del Corpus, en el que les famílies hi participaven, dos nens de famílies diferents intentaran solucionar els problemes de rivalitat i competició veïnal entre aquestes dues famílies que han estat sempre competint per portar la millor catifa del Corpus.

Per els espectadors, l’obra els hi va semblar que era molt entretenida i molt divertida, tot i que les parts que més van agradar en general van ser les que feien riure. Encara que els alumnes de 4rt de la ESO s’els hi va travar una mica la llengua, els hi va sortir molt bé. Els alumnes de 4rt van quedar molt satisfets de la seva actuació i els espectadors van sortir molt contents.

Autors: Aida Ruiz Pérez, Iratxe Roura Gutiérrez i Laura Ramos Guindos.

Fonts: Espectadors i alumnes 4rt d’ESO