93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

11 de març 2015

35è Cros Escolar a la vila de Tordera

11.3.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF



Aquest dijous 5 i divendres 6 de març, l’ajuntament de Tordera amb el suport del Consell Esportiu del Maresme, van organitzar el 35è cros escolar a l’entorn del parc Prudenci Bertrana.
Tant els alumnes d’educació primària menys primer i segon de la nostra escola com els de les altres escoles de Tordera, van córrer divendres passat, i els alumnes d’ESO i de primer i segon de primària de Tordera, van córrer el dijous.
A la carrera escolar hi van participar uns 1600 alumnes provinents de les escoles de Tordera. Aquest any com a novetat, durant la competició es va llegir un discurs que explicava el que s’aprèn i es promou a través de l’esport.
Les posicions més destacades d’ESO de la nostra escola van ser la segona posició de Biel Pla en la categoria masculina de 3r d’ESO, la quarta posició d’Aida López en la categoria femenina de 3r d’ESO, i la segona posició de Sergi Parera en la categoria masculina de 2n d’ESO. En la categoria femenina de 2n d’ESO la primera posició va ser per la Carla Martín, el segon lloc per Xènia Freixa, i el tercer lloc per Laia Roura. En la categoria masculina de 4t d’ESO, Sergi Sicilia va quedar en cinquè lloc; i en la categoria femenina, Cristina Gibert va quedar segona i Núria Sitjà va quedar tercera.