93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

28 de febr. 2018

Puigdemont encén Twitter per un comentari contra el PP, PSOE I C’s

28.2.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
El candidat de JxCat a presidir la Generalitat i president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, ha advertit aquest dilluns a PP, PSOE i C’s que els ciutadans “els acabaran passant pacíficament per sobre”, en una publicació al seu compte de Twitter.

“Orgullosos carceleros de la democracia, garantes de la persecución jurídica y mediática, de la violencia verbal y policial. Portavoces del inmovilismo feudal-35. ¡Qué miedo tenéis a los ciudadanos libres! Y a pesar de todo lo que hacéis os acabarán pasando pacíficamente por encima”, ha dit.

En aquest comentari s’ha referit al PP, PSOE I C’s com carcellers de la democràcia per el que ha passat des de l’1-O fins ara ja que hi han hagut carregues policials i empresonaments polítics. En Puigdemont jo  crec que el que ha volgut fer és fel’s-hi una mica de por als del PP, PSOE I C’s perquè es retractin.

Puigdemont també ha publicat un fotomontatge on critica severament a les declaracions dels partits constitucionalistes, aquestes parlen sobre la unitat de Espanya i la impossible investidura de Puigdemont. Autors: Sergi Lucea, Pau Cladellas i Àxel Checa Font: