93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

28 de febr. 2018

Componem amb els Amics de les Arts

28.2.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Resultat d'imatges de AMICS DE LES ARTS
  • Els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Brianxa van anar al teatre Sant Andreu de la Barca a aprendre composar amb els Amics de les Arts.

El dia 23 de gener els alumnes de 3r d’ESO, acompanyats per dos dels seus professors, van anar a Barcelona per veure el famós grup català “ Els amics de les Arts” al teatre Sant Andreu.

L’excursió va constar de l’activitat de els amics de les arts i una visita a l’universitat de Barcelona. Van arribar a les 10:30 aproximadament  a Barcelona, i els van deixar 30 min. per esmorzar i a les 11 vam entrar al “teatre Sant Andreu”, allà els van col·locar i van començar la xerrada, en la qual els hi van  explicar les 5 parts d’una cançó. Quan van acabar la xerrada, van anar a la universitat de Barcelona en la qual van veure els passadissos, el pati i poc més. Més tard, van menjar i els hi van deixar 1 hora aproximadament de temps lliure.

Els alumnes de 3r  d’ESO van trobar molt interessant aquesta sortida, ja què van entendre molt millor les parts i el ordre per crear una cançó, van repassar alguns instruments bàsics, van poder gaudir algunes de les cançons dels Amics de les Arts en directe i van analitzar el perquè varies cançons que s’havien fet famoses, tot això d’una manera original i molt didàctica, ja que van aprendre passant una gran estona amb els companys. Aquest taller el van fer amb altres instituts, el que va fer que s’ho passessin molt millor. En general, el taller era entretingut, divertit  i molt ben treballat i preparat per part dels artistes.







Autors: Aida Ruiz Pérez, Iratxe Roura Gutiérrez i Laura Ramos Guindos.

Fonts: 3r d’ESO.