93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de nov. 2016

Detinguts cinc lladres a Tordera

23.11.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Cinc homes van ser detinguts el passat 14 de novembre per intent de robatori a la plaça de l’església.

El passat 14 de novembre, els Mossos d’Esquadra de Tordera van detenir un cotxe amb cinc individus dintre, amb intencions de robar, malauradament un d’ells es va escapar i va anar a refugiar-se en un pis del carrer Sant Jordi, el qual dona a la plaça de l’església. Els mossos d’esquadra, van intentar negociar amb ell però van fracassar, així doncs van haver d’utilitzar la força per detenir-lo. Quan el van detenir van poder veure que portava una arma de foc. Finalment l’ajuntament va decidir activar els protocols de seguretat.
Pel que va dir l’alcalde de Tordera, aquestes persones no tenien intenció de fer mal a ningú, el seu objectiu era robar a la farmàcia de la plaça de l’església. Qui va avisar a la policia va ser una veïna, que vivia a sobre de la farmàcia, i al voltant de  les cinc de la matinada va sentir un soroll, el seu home va anar a mirar el que passava i va veure a un home saltant pel terrat. Es veu que la policia ja anava darrere d’aquests homes ja que, mentre feien un control habitual de seguretat en les entrades del poble van identificar un cotxe fent moviments sospitosos. En el cotxe es trobaven cinc persones, homes concretament, dels quals tres d’ells van ser detinguts al moment.
A la quarta persona la van detenir quan ja estaven dins la farmàcia i la cinquena es va amagar en un habitatge del carrer continu. Pel que es veu, els detinguts eren delinqüents de robatori habitual i amb experiència, i els van passar immediatament a disposició judicial. Tot i que no va haver-hi tiroteig, dos Mossos van acabar amb ferides durant l’acte.


Autores: Paula Lopez, Ariadna Litzell i Paula Blanco.

Font: Ràdio Tordera