93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

30 de nov. 2016

La mort dels jugadors de l’equip de futbol “ el Chapecoense ”per el tràgic accident d’avió

30.11.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Es confirmen les morts dels jugadors de l’equip de futbol “Chapecoense” a Colòmbia

Els primers balanços del tràgic accident aeri parlen d’un 71 de 77 passatgers morts. De moment, almenys sis ocupants de l'avió RJ85 de la companyia boliviana Lamia accidentat ahir a la nit quan s'aproximava a l'aeroport de la ciutat colombiana de Medellín amb 77 persones a bord, han sobreviscut. Els 6 supervivents són de l'equip de futbol brasiler Chapecoense, igual que els altres passatgers, han estat rescatats ferits, han informat els equips de socors.
El primer a ser rescatat va ser el futbolista brasiler Alan Ruschel, lateral esquerre de 27 anys, que va ser ingressat a l'Hospital San Juan de Dios de la localitat de la Cella a on va arribar en estat de commoció, malgrat la qual cosa preguntava insistentment per la seva família i demanava que li guardessin l'aliança de matrimoni. Posteriorment va ser rescatat el periodista Rafael Henzel, també brasiler, segons ha informat Fernando Gil, del cos de bombers, municipi de l'àrea metropolitana de Medellín, que ajuden en les tasques de rescat.
Segons el canal local Telemedellín, un altre supervivent era el porter Danilo, que va ser ingressat a l'Hospital San Vicente de Rionegro, localitat propera a Medellín on està situat l'aeroport internacional José María Córdova, al qual es dirigia l'aparell accidentat.


Autors: Sento Morell, Lluc Fusalba i Xavier Achau.

Font: Sport.es