93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

13 d’abr. 2016

Armes NO/Armes SÍ

13.4.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


NO:Penso que les armes són perilloses ja que pots ferir algú.


Avui en dia tothom pot aconseguir una arma il·legalment per Internet, també hi ha tutorials a Youtube on una persona t’ensenya com fer una arma amb objectes que tothom pot tenir a casa. Per altra part les armes si les tens a casa i tu tens un fill petit, que té aquella edat que ho toca tot, pot agafar l’arma pensant que es una joguina.
A EUA les armes són legals, sigui si a tu t’entra una persona a casa, sigui com sigui el que vulgui fer, tu la pots matar o ferir ja que està dins de la teva casa. En canvi aquí a Espanya si fas això tu pots acabar a la presó.

Jo crec que les armes haurien d’estar controlades per l’estat, no tothom hauria de tenir, haurien de  mirar el historial penal.


SI:Bé doncs jo opino que tothom hauria de tenir una arma a casa seu ja que algu et pot entrar a robar i tu així tu ets pots defensar.

Tema nens petits doncs, els pares han de ser responsables amb aquesta arma ja que si l’agafa el nen es podria ferir i inclús depen de quina arma podria provocar-li la mort.
Llavors els pares haurien de  tenir cura de l’arma i posar-la en un lloc segur, on sap que el seu fill no l’agafaràJoana Castañeda i Clàudia Fuentes