93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

10 de nov. 2014

9N, un futur anticonstitucional

10.11.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


El passat 9 de novembre un gran nombre de catalans van contestar gratament a la consulta realitzada a les ciutats i pobles.

El president de la Generalitat Artur Mas es va mostrar disposat a seguir servint Catalunya perquè pugui decidir el seu futur de forma lliure i definitiva. Mas va qualificar el 9-N d’èxit total, ja que van votar més de 2,3 milions de catalans, i lamenta que el Gobern d’Espanya menyspreï el procés del 9-N dient que és intrascendental.

El president també ha considerat que l'estat a d’apuntar nota del que va succeir el passat diumenge a Catalunya, afirma el president que és una gran reivindicació del poble català. Per a Mas els ciutadans han demostrat que Catalunya es vol governar a si mateix i que es tracta d’una inspiració que ve de fa molts segles però és manté intacta.

Els resultats un cop recomptat el 100% de vots ha sigut: un 80,76% ha rebut el sí-sí, el sí-no un 10,07% i el no ha comptat amb un total de 4,45%., la resta són vots en blanc o vots amb un sí, Tot i que hi ha temps a votar fins al 25 de novembre. Mas ha comunicat que el dimarts compareixerà per anunciar els següents passos a seguir.

Autors: Eloi Pérez, Biel Pla i Dídac Vidal

Font: La Vanguardia, El Periódico