93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

4 de juny 2014

Taller de dansa Butoh

4.6.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF



El Clavé organitza un taller intensiu de dansa Butoh al mes de juliol a Mas Panella
A Mas Panella aquest mes de juliol, on hi ha un entorn natural es durà a terme el taller intensiu de dansa Butoh. En les instal·lacions de la masia si duran a terme totes les activitats. El taller es realitzarà del 7 al 12 de juliol de 2014. Els participants  s’allotjaran a Mas Panella. Durant els sis dies de seminari de Butoh es realitzaran sis hores de classe i entrenament diari.
El taller és una invitació a explorar i escoltar la nostra ànima en moviment i s’aprofitarà l’entorn natural de Mas Panella per sentir la connexió amb la Terra i el que significa estar viu. El seminari finalitzarà amb una actuació col·lectiva en un espai del municipi.
El taller s’adreça a totes les persones majors de 18 anys amb interès en el món de la dansa, tinguin o no experiència en aquest àmbit. La participació als sis dies de taller intensiu té un preu de 250€ per persona, que inclou l’assistència al taller de dansa Butoh, l’allotjament a Mas Panella i la manutenció durant els dies del seminari. Per inscriure’s cal omplir el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/maspanella/seminaributoh.
Font: Ajuntament de Tordera
Autores: Marta Rodríguez, Maria Rodríguez i Pol Caparrós