93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

ELS OKUPES D’ARA, per Karen Bautista

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


En primer lloc aquest tema afecta a moltes persones d’aquests país. La gent avui en dia viu a cases no habitades. Això es a causa de la crisi. La gent no pot pagar les hipoteques i l’obliguen a desallotjar la casa. I per això els ocupes no poden ser tan dolents com pensem.


Personalment crec que la gent que ocupa les cases, pateix molt. Les persones desallotjades són persones honrades que econòmicament no poden pagar, a causa del treball i per això ocupen alguna casa. Aquestes persones solen tenir nens petits i jo penso; que com li poden donar de menjar.  Val la pena dir que la gent  pot ocupar una casa sense problemes. Però el problema més gran es que et facin fora d’un pis que no es teu. Penso que ells tenen la raó de ocupar les cases. Abans als anys bojos els ocupes eren considerats persones que ocupen per que volen. Ara no es així, si algú ocupa la casa del teu costat, que no està habitada, i és una persona honrada, a mi personalment m’és igual. Per a mi ara les persones ocupes són persones honrades, que sobreviuen com poden. En aquest cas ocupen una casa per poder viure sota un sostre.


Així doncs crec que els ocupes honrats poden quedar-se a casa d’algú. Crec que haber-hi passat per una situació tant difícil com per desallotjar-te