93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

LA CRISI TAMBÉ AFECTA ELS ANIMALS, per Anna Carbó

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


L’abandonament dels animals és la pitjor solució perquè qui no pot mantenir un animal que no el tingui. D’entrada penso que, les persones que no puguin pagar el menjar i els manteniments de l’animal que no el comprin.


Molta gent quan se’n va de viatge i té una mascota i no saben a qui deixar-la,  l’abandonen. Segons una estadística, cada 3.5 minuts una companyia d’animals recull una mascota abandonada. Llavors, les persones si posessin un xip als animals per poder identificar els propietaris, seria més fàcil trobar-los quan l’han abandonat. Per altra banda, hi ha la crisi que és una característica important perquè el manteniment de les mascotes és molt car, sobretot el menjar. Un altre aspecte seria, com que les persones  compren els cadells perquè són petits i fan gràcia, després és fan grans i els abandonen perquè no saben a on posar-los.

En definitiva, penso que, l’abandonament d’animals es’hauria de penalitzar o multar perquè els animals tenen dret a estar ben cuidats com ho estem nosaltres.