93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

EL RACISME, UN DELS GRANS ERRORS DE LES PERSONES, per Marta Rodríguez

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


El racisme és una forma de discriminació a les persones segons el color de la seva pell, físic…el racisme és un pensament que actualment viu en les persones. Aquest pensament cada vegada viu més en la gent, simplement perquè hi ha persones que pensen que existeixen les races per a que hi hagi un racisme o simplement perquè creuen que són superiors a la gent que té un color de pell diferent. Això no són raons per a tractar a una persona com a un ser diferent del que som nosaltres.


Per començar totes les persones som iguals, formen part d’una mateixa espècie, la raça humana, així que el color de pell no ha de importar. En segon lloc ningú te el dret de  sentir inferior a una altre persona, aquest dret no el te ningú.Si tots som iguals perquè discriminem, oi que  tots sagnem si ens fem un tall, oi que tots plorem si ens trenquen el cor. Una altra raó es que dona igual, ser japonès, àrab, o ser cristià o musulmà cada persona te les seves creences i orígens i no per això uns som millor i pitjors.
I una raó ètica és que simplement tots venim del mateix lloc.



En conclusió, tots tenim un present i una raó, així que no hem de veure tan l’exterior sinó més l’interior. Hem se aprendre a convivir més amb la forma de pensar de les persones que no pas amb el seu físic.