93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

4 d’abr. 2018

Fira del Ram

4.4.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Els alumnes de 3r d’ESO van participar a la fira del ram per recaptar diners per fi de curs
La Fira del Ram a Tordera es va realitzar en tres dies consecutius        (23, 24, 25 de Març).
La fira va tenir lloc al parc Prudenci Bertrana que estava ple de parades d’organitzacions i d’empreses que venien els seus productes.
La oportunitat que van tenir de muntar una parada es va fer per recaptar diners per fi de curs, com cada any fan els alumnes  de 3r d’ESO de la nostra escola.

Els alumnes de 3r d’ESO acompanyats d’alguns dels seus pares van estar els tres dies a la fira, mitjançant grups d’alumnes amb torns de dues hores.  El divendres 23 la fira va obrir a les cinc de la tarda i va tancar a les nou del vespre. El dissabte al matí, a primera hora els alumnes que els hi tocava anar a la fira van tenir una mica de problemes ja que estava tot molt moll, ple de fang i no parava de ploure. Degut al mal temps, la fira es va tancar durant tot el dissabte però els alumnes gràcies a una de les tresoreres, van fer una paradeta al pavelló municipal de Tordera i allà es van passar tot el dia venent les manualitats. El diumenge al matí també va ploure una mica però molt menys que el dissabte, per tant van seguir igual encara que plogués una mica.  A la tarda el temps ja va millorar.
Així va anar el cap de setmana tan intens dels alumnes de 3r d’ESO de l’escola Brianxa.

Els alumnes de 3r  d’ESO van trobar molt interessant aquesta activitat, ja que  van poder exposar i vendre tot el que havien estat treballant durant mesos enrere, per poder aconseguir el màxim benefici pel viatge de fi de curs. També van passar grans estones amb els companys de classe i es van divertir molt. En general, l’experiència va ser molt bona, perquè els alumnes van aprendre que s’ha de  treballar i esforçar-se per aconseguir el que volen.


Autors: Aida Ruiz Pérez, Iratxe Roura Gutiérrez i Laura Ramos Guindos.
Fonts: Els Alumnes de 3r d’ESO