93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

21 de març 2018

Ruptura de Fith Harmony

21.3.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Després de que Camila Cabello abandonés la girl band el grup anuncia definitivament que es separen temporalment.

Fith Harmony, una de les girl bands més conegudes mundialment anuncia per twiter la seva separació temporal. És temporal ja que afirmen que només se separen un temps per recórrer camins diferents individualment, per tal d’aprendre tècniques, millorar i triomfar com a solistes. Quan considerin que ja és temps de tornar a ajuntar-se ho faran, posant en comú tot el que han après com artistes individuals.

Afegeixen que la seva intenció mai havia estat formar part d’una banda, sinó que es van presentar al concurs de Factor X com a solistes. La seva actuació en el talent show no havia estat considerada suficient com per a guanyar el concurs, tot i això, Simon Cowell, que va prestar atenció a les diferents cantants, els hi va proposar la idea de formar una girl band i elles ho van acceptar. Les va convertir en un fenomen mundial tot després del seu primer senzill.

La primera cantant en abandonar el grup ha estat Camila Cabello, que ja ha triomfat amb el seu primer àlbum anomenat Havana i li han atorgat els premis a la millor artista pop en els MTV Awards i en Els40 Music Awards.

Per evitar decepcions dels seus fans confirmen que acabaran la seva gira mundial i just després es separaran.
Autores: Clara Abert, Arianda Gay, Paula Blanco