93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

21 de març 2018

El fan fora per no manipular

21.3.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
El senyor  que s'encarregava  de manipular els sortejos de la Champions està acomiadat.
La UEFA ha pres tan severa decisió per no complir aquell amb la tasca encomanada, és a dir, aconseguir que el Reial Madrid sigui aparellat amb el rival més fàcil, com pel que sembla ve succeint des de temps immemorials. No va passar així en els vuitens de final, en què l'equip blanc li va tocar per desgràcia el PSG; tampoc va tenir sort en el sorteig de quarts, on el vigent campió es veurà les cares amb la Juve, l'últim finalista. I un error amb la temperatura de les boles té una passada, ja que ningú està lliure de cometre-ho, però dos ja reflecteixen relaxament, per no dir negligència, i molt més quan al bombo hi havia possibles rivals no diguem fàcils però almenys menys complicats.
Ultimes 5 temporades en la champions:

  • Temporada 2009/2010: Lió a vuitens de final. Malgrat caure eliminats davant l'equip francès, els de Pellegrini van evitar a rivals com el Bayern o el Inter de Mourinho, que van ser segons en la fase de grups.
  • Temporada 2010/2011: De nou el Lió a vuitens i el Tottenham a quarts. Els blancs van repetir contra el rival francès en el primer any de Mourinho a la banqueta del Bernabéu. Van passar sense dificultats l'eliminatòria, però és que van aconseguir evitar al Arsenal a vuitens (es va mesurar el Barça) o al Manchester United o l'Inter en el sorteig de quarts.
  • Temporada 2011/2012: Els rivals més fàcils, CSKA de Moscou i APOEL en quarts de final. Els de Mourinho van arrasar en aquestes respectives eliminatòries i aquesta temporada semblaven el rival més poderós d'Europa, tot i que el Bayern i aquella tanda de penals al Bernabéu va impedir a Mou jugar aquesta final. En qualsevol cas, van poder evitar a Nàpols o Milan en el sorteig de vuitens.  
  • Temporada 2012/2013: Complicat encreuament contra el Manchester, per quedar segons de grup. Els vuitens de final que més li va costar treure al Reial Madrid en haver de guanyar a Old Trafford per l'1-1 de l'anada. Superada aquesta ronda, els blancs no van poder queixar-se de rival, ja que van quedar emparellats amb el Galactasaray turc.
    Autors: Agustí Oyarzun i Xavier Lucea
    Font: El País