93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

30 de nov. 2016

Arriba Mercadona a Tordera

30.11.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Mercadona ha començat la selecció de personal, afavorint principalment als ciutadans de Tordera.

El Mercadona ha començat el procés de selecció de personal, en el que diu que hi treballaran 30 persones i assegura que totes aquestes seran ciutadans del poble de Tordera. Fa dies que l’Ajuntament del poble porta parlant amb els encarregats del supermercat per poder aconseguir un bon desenvolupament econòmic i laboral, ja que pensen que el Mercadona ajudarà i facilitarà el fet d’aconseguir assolir aquest propòsit. La selecció del personal es durà a terme segons els perfils que els arribin del servei local del poble.
Els requisits que han de complir les persones que vulguin treballar allà, han de ser: tenir més de divuit anys, és a dir ser major d’edat, tenir el títol d’ensenyament obligatori, la ESO, i sobretot tenir moltes ganes de treballar. Mes o menys hi han unes trenta places per ocupar que ajudaran als veïns i veïnes de Tordera que no tinguin feina. Alguns dels recursos principals pels interessats són posar-se en contacte amb el servei local d’ocupació o bé, trucar al telèfon 937650414.
Les obres de l’edifici avancen ràpidament, esta previst que la primera obertura sigui el pròxim mes d’Abril del 2017. L’edifici tindrà aproximadament 1600 metres quadrats, també es construirà un aparcament amb una capacitat de 240 places. El terreny en el qual s’està construint està al costat de la N-II, dins del pla de Mullera.


Autores: Paula Lopez, Ariadna Litzell i Paula Blanco.

Font: Ràdio Tordera