93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 d’oct. 2016

Diada nacional a Tordera

19.10.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El passat 11 de Setembre, a la plaça de Lluís Companys, a Tordera, és va celebrar la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Es van dur a terme diferents activitats, però totes es van celebrar a la plaça.

L’Associació “La Nostra Dansa” i l’Ajuntament van començar a preparar novament la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el passat 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys.
Com l’any passat, en aquesta ocasió les sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles van començar a les 10.30 h i a les 12 h i van tenir lloc l’ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats locals. Un pilar dels castellers de l’Alt Maresme, el parlament en motiu de la Diada de l’alcalde, Joan Carles Garcia, el cant dels Segadors i un vermut popular va tancar les activitats de l’11 de Setembre a Tordera. Va detallava les activitats el regidor de cultura, com ara Josep Llorens.
Llorenç confiava que la diada tornès a ser reivindicativa, en la defensa del dret dels ciutadans de Catalunya a decidir el seu propi futur. Durant l’audició es van poder escoltar sardanes a càrrec de la cobla “La Principal de Banyoles”.

Fet per: Paula B, Paula L, Ariadna Litzell

Font: Ràdio Tordera