93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 d’oct. 2016

La trentena sopa

19.10.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Les ciutats que van veure créixer a Sopa de Cabra els acullen en la seva gira commemorativa del seu trentè aniversari

A Sopa de Cabra, complir 30 anys no els ha canviat l’estil. Segueixen oferint la seva música rockera al igual que en els seus inicis, quan van començar a tocar a Girona. El passat cap de setmana, van actuar a Londres, que va obrir la seva gira titulada “30 anys-3 ciutats”, que els portarà també a Madrid i a Barcelona.

“30 anys-3 ciutats” els rebrà a les localitats que van marcar més la seva carrera musical. Per una banda, la ciutat britànica va educar musicalment a molts dels integrants del grup; per contra, molts altres odiaven o admiraven la manera en que el blues anglès va ser copiat de l’americà que anteriorment va ser copiat per ells. Per altra banda, les ciutats espanyoles van ser les que van acollir la seva música, positiva o negativament, en la majoria dels casos als seus inicis per no oferir cançons en castellà com en el seu primer disc “Sexo (el que me hace feliz)”.

El 2011 van omplir el Sant Jordi amb la seva música, un atreviment que els hi va sortir bé. I en la seva gira Cercles van mostrar el seu costat més sofisticat i planejador. Per contra han anunciat que el próxim concert serà més improvisat. També han deixat entreveure que participaran al Canet Rock i que no es plantegen desfer el grup.


Autores: Aina Pla, Camila Barrientos i Ona Traveria
Font: El Periódico