93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

20 d’abr. 2015

La NASA a punt de descobrir vida extraterrestre

20.4.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


La NASA estima que d’aquí a deu anys es trobarà vida extraterrestre

La NASA està explorant el sistema solar i altres mons i està segura de que en menys d’una dècada trobarà vida extraterrestre a prop del planeta Terra.
La NASA ha dit que està fent investigacions relacionades amb l’aigua. Estan estudiant els orígens i la possibilitat de vida a l’univers i estan buscant respostes. També diuen que saben què han de buscar i a on, però no han volgut donar informació fins d’aqui uns anys quan en tinguin proves. Va proporcionar el superior de la NASA.
Els elements més abundants de l'univers són l'aigua, l'hidrogen i l'oxigen. És creu que en alguns planetes hi ha aigua líquida sota de la seva superfície i molts d'ells tenen aigua en forma de gel i de vapor. L'aigua està en els organismes més primitius com cometes i asteroides, fins i tot en planetes nans. És creu que les atmosferes dels quatre planetes gegants(Júpiter, Saturn, Urà i Neptú) tenen grans quantitats de les substàncies.
Els caps de la missió diuen estar molt a prop de trobar vida, ja sigui dins d'una lluna gelada. També´ diuen que la Via Làctea és un lloc xop. Diuen que potser en poc temps trobaran aigua a les llunes de Júpiter i Saturn.

Autores: Gemma Sanz i Núria Xaubet