93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

9 de març 2015

Es donaran beques per anar a l’estranger

9.3.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


La regidoria de Joventut donarà beques per anar a estudiar anglès a Gloucester
La Regidoria de Joventut de Tordera, vol ampliar el casal intensiu d’anglès a l’estiu, han obert la convocatòria per aconseguir les beques d’anglès per anar a estudiar a l’estranger. Els joves nascuts entre el 1998 i el 1997 que vulguin millorar i perfeccionar l’anglès, a part de descobrir un altre país, tenen l’oportunitat d’anar a Gloucestershire College, a Gloucester, una ciutat propera a Bristol.
Es donaran quatre beques per una estar dues setmanes durant el mes de juliol en aquest centre escolar anglès. Les beques inclouran el preu del vol d’avió, el transport, unes classes impartides a l’ISCE de Tordera, l’empresa que col·labora amb el projecte. Els joves amb les dues millors puntuacions a part de les beques rebran 500 euros.
El termini màxim per presentar les sol.licituds amb la documentació serà fins al dia 20 de març de 2015 a les 14h. i es comunicarà la llista de les quatre persones que rebran les beques i una llista d’espera de 2 possibles beneficiaris més, si fos el cas, abans del dia 20 d’abril.

Autors: Gemma Sanz, Judit Fernández i Gerard Costabella
Font: Ajuntament de Tordera