93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

12 de març 2014

Mor un futura estrella

12.3.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Dilluns 10 de març ens ha deixat una de les concursants de la Voz Kids, un concurs presentat per els increïbles cantants David Bisbal, Malú i Rosario on nens i nenes canten per ser el guanyador/a i gravar un disc.

Iralia la Torre tenia 12 anys i patia un càncer de pell des de fa quatre anys. Encara estant malalta va fer tot el possible per aconseguir el seu somni, ser una cantant famosa,es va presentar a la Voz interpretant el tema” Diamonds “ de Rihanna en les audicions a cegues, als pocs segons de començar a cantar els tres jutges es van girar impresionats per la seva veu, la petita no va poder contenir les llàgrimes de l´emoció. Finalment, la nena va decidir anar-se’n a l´equip de la Malú que s´ha mostrat molt afectada per la seva mort i ho va manifestar dimarts en unTuit: "Una vegada més la mort es manifesta en la seva forma més injusta. Iraila, amor meu, els àngels t'esperen. Descansa en pau".

La participació  d´Iralia al programa encara no havia acabat, doncs, el concurs ja estava gravat des de fa mesos i Telecinco ha demanat a la família de la nena si volen que s´emetin les seves actuacions en programes gravats però que encara no s´han vist.

Òscar Gispert                                  FONT: ara.cat
Marta Achau
Melanie Blanco