93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

5 de febr. 2014

Els directius de TV3 s’indignen

5.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Els directius s’han retingut a les oficines de TV3



Uns treballadors de TV3  s’han  manifestat aquest dimarts davant del despatx on hi havia 24  membres del  comitè de direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.La tensió laboral a la casa va puja dilluns un graó, es va fer públic que l’empresa ha iniciat els tràmits per abaixar el sou un 13% de manera unilateral.
Els representants de la plantilla asseguraven que no impedien la sortida dels directius i que els farien un passadís. A les  vuit del vespre s’han fet un corredor per on han ofert sortir els directius.
Finalment, ja a la mitjanit, han sortit els executius que seguien tancats a una sala de reunions. La presidenta de comitè d’empresa els ha assegurat que podien marxar sense prendre mal i ells han acceptat de sortir.
Tres membres del comitè d’empresa han accedit al despatx al matí, on han mantingut una trobada amb els directius de mitja hora. La empresa, per part seva, recorda que mentre es negocien les noves condicions les  velles són encara vigents i que l’adscriprió al conveni genèric és només “un formalisme”.

Font: e-noticies.cat
Autors: Andreea Tanase i Pol Caparrós