93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

LA MODA, UNA MALA INFLUÈNCIA, per David Sardà

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Cada dia la moda està influint més i més en la manera de pensar de la gent i la seva vida.


Personalment, crec que la moda no hauria d’existir, ja que la gent busca ser com aquells models tan prims, i acaben destrossant la seva vida, amb problemes de salut com l’anorèxia o la bulímia, sobretot les noies. Elles busquen ser com les models, per la seva imatge o perquè els nois també busquen noies amb aspecte de models, ja que les troben maques i la majoria són primes. El mateix passa amb els nois però a la inversa, però és menys freqüent. A més a més la moda l’únic que fa es inventar una peça de roba una mica diferent a les altres i posar-li un preu astronòmic.


La gent et jutja per si vas menys o més a la moda i per les teves maneres de vestir, cosa totalment incorrecte ja que com diu la dita “les aparences enganyen”, fins i tot se’n riuen de gent que no segueix la moda quan, sincerament, jo crec que aquests que no van a la moda tenen molta més personalitat, ja que porten el que a ells els agrada, i no com la resta que estan imitant a altres.


Constantment moren persones joves per els seus intents de ser tan prims com els models, que també ho pateixen per aconseguir un pes més baix per cridar l’atenció dels dissenyadors de moda, per portar les seves peces de roba, com és el cas de Ana Carolina Reston que va morir per una mala alimentació per aconseguir un pes mes baix tot i que el seu ja ho era.

S’hauria d’eliminar la moda i tots els cànons ideals, ja que empitjora el dia a dia de moltes persones, així eliminaríem les burles, pèrdues inútils de diners, malentesos i malalties, que poden arribar a causar la mort.