93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

LA IMPORTÀNCIA DE LA DONA PERFECTA, per Marta Achau

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Totes aquestes campanyes publicitàries que nosaltres sovint veiem, dones de físic espectacular posant o fent publicitat per algun producte, són les dones que certa part de la societat consideren com a prototip de dona perfecta.
Actualment ens fan creure que la dona perfecta és aquella que té o que s'acosta a les mesures 90-60-90. Per exemple, en els anuncis de televisió segur que no veiem a dones grassonetes, o que utilitzin la talla 46, 48, o inclòs major...I sabeu per què? Perquè aquestes dones no criden tant la atenció com les altres models. Però, tan important és la bellesa per alguns, que no són capaços de veure el que hi ha al seu voltant? I no em refereixo només als mitjans de comunicació, sinó també en la vida diària, la majoria de gent pensen que el físic és el primer que es veu d´una persona, abans de la personalitat. Em pregunto si saben el mal que fan amb aquest anuncis i revistes, de com ens sentim algunes al veure aquests cossos enlluernadors i comparant-los amb els nostres. No són conscients de què per culpa d´aquests anuncis moltes nenes pateixen trastorns d´alimentació com l´anorèxia i la bulímia només per assemblar-se una mica a aquestes dones?
Per concloure, crec que aquests anuncis ens fan sentir a la resta de les dones inferiors i ensenyen un realitat inexistent, ja que cada persona és com és.