93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

EN CONTACTE AMB EL MÓN, per Marc Parera

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


El temps passa. Fa tot just uns anys, si teníem alguna cosa que explicar-li a algun amic, ens reuníem en algun lloc i mentre parlàvem podíem gaudir d'un cafè, un refresc, etc.


Avui en dia vivim un temps diferent, ara, ens asseiem davant l'ordinador o un dispositiu mòbil i el primer que fem és entrar a les famoses xarxes socials. És molt habitual escoltar els nostres amics, familiars, etc, dir vaig al Facebook, entre d'altres. Aquests llocs ara són els escollits per reunir-se a parlar i relacionar-se amb altra gent.


Tenir una xarxa social té molts avantatges, a molts ens han permès tornar a contactar amb vells amics, tenir notícies d'aquells familiars que fa algun temps van haver de marxar, principalment, per motius laborals. Les xarxes socials ens permeten estar comunicats amb el món en temps real sense gaires esforços i sense que et costin gaires diners.


Algunes empreses tenen el seu propi compte i l’utilitzen per promocionar els seus productes que ven i els descomptes que ofereix, i els usuaris que es connectin puguin veure les seves ofertes.


Per parlar amb els amics, assabentar-nos de les últimes notícies sobre temes d'interès i d’actualitat o per organitzar algun esdeveniment massiu, definitivament les xarxes socials són de gran utilitat.

En definitiva, les xarxes socials, ens poden facilitar el contacte amb diverses persones, però sempre se’n ha de fer un ús moderat.