93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 de març 2014

Jovent actual, la generació perduda

19.3.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
La generació actual és considerada una generació perduda, que a tothom tan se li en fa el que passi, que són uns “passotes”.

Si es diu això es per alguna cosa, i és que la població jove actual d’Espanya per exemple, no estudia gaire, es passa molt més temps jugant a videojocs i sortint de festa, però és absurd culpa a l’electrònica perquè són els joves els que s’han deixat portar per això. A més la majoria ignoren temes polítics, creuen que s’han de passar la seva vida divertint-se i no estudiant però més tard ho pagaran perquè ningú els voldrà contractar, els veuran com uns ganduls que no van treballar en el seu moment i que perquè ara haurien de treballar. A part la majoria dels joves no “passotes” veuen el mateix que la generació està perduda i que cada cop el país va pitjor, per això es plantegen marxar a un altre país pensant que és millor.

La joventut actual esta perdent el temps i no està treballant el que haurien de fer; quan se n’ adonin ja serà molt tard, no podran recuperar tants anys com han perdut.