93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

27 d’abr. 2016

Activitats Sant Jordi 2016

27.4.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


El passat divendres se celebrà Sant Jordi a l’escola Brianxa amb diverses activitats organitzades tant per pares, alumnes i professors.
El dia 22 d’abril es van entregar  els premis literaris i de dibuix  a l’escola, i l’acte va ser acompanyat d’altres activitats. Hi va haver diverses actuacions musicals que van dur a terme la Coral Brianxa; la lectura d’un poema per part de la guanyadora del concurs de rapsodes de Ràdio Tordera, Estela Fernandez, i la lectura de les redaccions guanyadores del concurs Llegim ciència que organitza la universitat de Vic.
Pel que fa al primer cicle d’ESO, la guanyadora del concurs de dibuix va ser Ariadna Gay, i Camila Barriento la guanyadora del concurs literari. Al segon cicle d’educació secundària van ser Judith Fernandez com a guanyadora de dibuix, i Xènia Freixa pel que fa al concurs literari.

Una altra de les activitats realitzades durant la mateixa jornada, va ser la representació teatral de la llegenda de Sant Jordi per part dels alumnes d’educació infantil; aquesta obra va ser representada al gimnàs i dirigida als mateixos alumnes d’infantil.

Carla Martin i Xènia Freixa