93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

20 d’oct. 2015

Créixer? Per què? Mai

20.10.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Ell no volia, però la seva història creix, i torna als cinemes amb el seu cognom:“ Pan”.


J.M.Barrie va imaginar fa més d’un segle un món on hi vivia la màgia i totes les criatures incompreses: sirenes, indis, fades , pirates i nens perduts. El pais de Mai Més, on el temps no existia i mai ningú creixia. De la seva ploma en va néixer un personatge disfressat de nen, que encarnava la por de créixer i les ganes de viure infinitament, Peter Pan, orfe, valent, destre amb les paraules i tossut com aquell qui més. Convençut que créixer i convertir-se en adult comporta avorriment i la mort de la màgia.
Amb el seu somriure torçat ha robat el cor a somiadors des de les pàgines enquadernades d’infinits llibres fins als cinemes.
Ara  Genndy Taratakovsky, S’atreveix a explicar la història mai abans explicada de com Peter arriba a l’illa de Mai Més. Els rols canviaran i com bé hi sortiran mítics personatges, com el capità Garfi, apareix barbanegra, i Tigreta agafa el relleu de campaneta, la famosa fada del vestit verd. Presentant Levi Miller, un jove actor, com a Peter Pan el film ja es pot veure als cinemes d’arreu.
Els recomanem la proposta perquè tornin a ser nens. “No deixin mai de creure.”


Joana i Clara