93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

24 de set. 2015

Girona pateix les conseqüències del rodatge de Joc de Trons

24.9.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

 



El rodatge de Joc de Trons finalitza i amb ell apareixen els impactes econòmics per la ciutat.  

 

El passat dimecres 16 de setembre la sèrie Joc de Trons va finalitzar el seu rodatge a Girona. Pels veïns ha suposat problemes de mobilitat, ja que l’han restringit a gairebé tot el recinte del barri vell durant dues setmanes, a més per poder accedir als carrers tallats i per tant per poder accedir a casa seva, havien d’utilitzar permisos i documentació.


En canvi pels negocis ha suposat un benefici econòmic; estem parlant d’un increment de les vendes en un 30% en molts bars i botigues del recinte, i no per l’equip de rodatge, sinó per els fans de la sèrie que estan o no de vacances es van apropar a la ciutat per veure el rodatge. A més, la presència de la ciutat a les xarxes socials i als mitjans de comunicació ha suposat un impacte publicitari d’uns 3 milions i mig d’euros. Per tant podem dir que tot i que l’impacte és major l’any següent de l’estrena de la sèrie, Girona ha patit unes conseqüències immediates.


Des de fa uns dies l’equip s’ha dirigit a la població de Canet de Mar per gravar algunes escenes al castell de Santa Florentina.
 
 
                                                                                    Font: diari ARA
Autores:Laia Roura Piris i Xènia Freixa Ferrer