93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

24 de set. 2015

Frau ambiental de Volkswagen podria arribar 11 milions d'automòbils

24.9.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Segons les autoritats nord-americanes , 482000 vehicles de les marques Volkswagen i Audi fabricats entre 2009 i 2015 n'estan afectats.

La noticia tracta que el fabricant alemany Volkswagen va reconèixer davant de moltes persones haver equipat models dièsel als Estats Units amb un programari que falsejava dades d'emissions contaminants un escàndol que li costarà car en diners i imatge ja que el que va fer es il·legal i no esta ven vist per els habitants.
La empresa a començaments d’aquest any va vendre més de cinc milions de vehicles, una xifra que el va situar en el tron ​​mundial ja que va ser la empresa que va vendre més cotxes en la comunitat i a reconegut en un comunicat enviat el dimarts que el programari amb el qual tractava d'enganyar a les autoritats mediambientals sobre les emissions dels seus vehicles dièsel podria afectar onze milions d'automòbils a tot el món que podrien estar circulan en aquell moment.
Fins ara la xifra que apuntava als 482.000 venuts a EU .
La empresa va decidir tanca temporalment la suspensió de comercialització de aquestes marques en els estat units.


Aquest dilluns Estats Units va decidir que vehicles d'altres fabricants, que no va especificar, siguin revisats per saber si també compten amb programes d'aquest tipus.


 
Autors:Brenda Pedret