93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

3 de des. 2014

Excés de gent

3.12.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El passat cap de setmana, va haver-hi el mangafest a Sevilla, un saló del còmic a la vegada un saló sobre la cultura japonesa on hi ha hagut varis errors.
Al mangafest hi van assistir al voltant d’unes 7000 persones, però estava planejat que n’hi hagués menys, l’aforament màxim de l’establiment era de 4000 persones. I a la venda d’entrades, hi va haver molts malentesos, per començar, és van vendre més entrades de les que es podien permetre. Després hi va haver moltes persones que no van poder comprar les seves entrades. També va ser culpa del col·lapse de gent, ja que les cues es van ajuntar. Al final van acabar tancant el mangafest el diumenge, a partir del dissabte a les 12:30 les entrades és va deixar de vendre i no va poder entrar ningú a partir de les 12:30 del dissabte.

A mi em sembla que és més culpa de la gent, que dels organitzadors. Sí jo estigués en una cua quilomètrica i no avancés me n’aniria. Tot i que els organitzadors van tenir una mica de responsabilitats sobre el succeït amb la venda d’entrades per internet.