93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

17 de nov. 2014

Rajoy viatjarà a Catalunya

17.11.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDFRajoy es planteja visitar Catalunya dissabte que ve per explicar la seva opinió després de la celebració del 9-N

Mariano Rajoy es planteja venir el dissabte a Catalunya segons a informat fons de PP a l’ agència Europa Press. Aquest diari ha pogut confirmar que l'agenda del president no està confirmada oficialment encara i que, en tot cas, la decisió s'hauria pres durant el viatge a Austràlia.

El president, que ha aterrat aquest dilluns a Madrid procedent de Sydney, ja va anunciar diumenge que tenia previst contestar la carta enviada pel president Artur Mas i també havia avançat la seva intenció de visitar Catalunya aviat, encara que no havia concretat el dia exacte.

La decisió de Rajoy de visitar Catalunya era prèvia a la celebració del 9-N, però finalment no va viatjar per problemes de calendari. El president va decidir mantenir la seva determinació de viatjar a Catalunya abans que acabi el novembre per aplacar els ànims i oferir la seva visió sobre el procés sobiranista i tractar-ho amb el president Mas.

Autors: Biel Pla, Eloi Pérez i Didac Vidal

Font: El Periodico