93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

2 d’abr. 2014

125è aniversari de la Torre Eiffel

2.4.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Un dels més grans i famosos monuments com la Torre Eiffel fa 125 anys des de la seva construcció. Un monument molt important pel turisme a Paris.

La Torre Eiffel, símbol indiscutible de Paris celebra el seu 125è aniversari de la seva inauguració al 1889. Des de 2008 estan remodelant la Torre Eiffel per fer-la més moderna i estable. Faran unes remodelacions a la Torre com a una planta ficar-hi una plataforma de vidre que donarà al visitant la sensació d’estar flotant. Això farà més atractiva una visita a la Torre Eiffel.

Volen fer modernitzacions però sempre mantenint la essència que volia que tingués la Torre el seu creador, Gustave Eiffel. L’arquitecte la va voler construir amb la finalitat de deixar-la construïda durant 20 anys per l’Exposició Universal. No la van destruir perquè van veure que era un atractiu turístic i perquè l’Armada Francesa va col·locar una antena de radio al punt més alt de la Torre i això va impedir que l’enderroquessin. Cada any van a França a visitar-la uns 7 milions de turistes. La Torre Eiffel és considerada com el quart monument més visitat de la ciutat.