93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 de març 2014

Torna l’ estranya parella

19.3.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Després de la mort de Paco Morán la parella de Joan Pera serà Antonio Dechent

L'estranya parella és una obra original del dramaturg nord-americà Neil Simon que van popularitzar al cinema Walter Matthau i Art Carney i que van portar a escena Paco Morán i Joan Pera, amb gran èxit de públic a Barcelona. Antonio Dechent s'ha mostrat molt content d'interpretar el paper d'Óscar perquè és "un personatge molt proper a la meva manera de treballar". No obstant, ha reconegut que "és un repte complicat després de l'èxit que va tenir Paco Morán en aquest paper".

El actor sevilla Antonio Dechent interpretarà el paper que feia Paco Morán, a l’estranya parella i compartirà escenari amb Joan Pera al teatre Condal de Barcelona vint anys després. Aquesta obra estarà cinc anys en cartellera.

La nova Estranya parella, que s'estrenarà el 16 de setembre, mantindrà la mateixa escenografia, el mateix vestuari i "el mateix esperit" que la que es va estrenar als anys noranta, segons ha dit Joan Pera, que ha reconegut sentir-se "una mica estrany "amb la seva nova parella, després de tants temps de convivència amb Paco Morán, que va morir fa dos anys.



Anna Carbó i Karen Bautista
Font: lavanguardia.com