93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

5 de març 2014

Brianxa al CEM

5.3.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF



L’escola Brianxa comença a fer esport al CEM, i amb moltes ganes

Els alumnes de l’escola Brianxa han iniciat l’esport al CEM de Tordera, i han començat amb moltes ganes d’aprendre nous esports i de saber-ne més sobre els esports que hi practicaran al CEM.

Un dels esports que més els hi ha sorprès als alumnes de l’escola Brianxa, ha estat el pàdel, ja que la majoria dels alumnes mai no havien agafat una raqueta de pàdel,
i el seu interès ha estat admirable. El pàdel és un esport de pilota en que s’enfronten dues parelles de jugadors, i el seu objectiu és colpejar la pilota amb una pala per fer-la passar per damunt la xarxa, de manera que el contrari no la pugui tornar.

També, un dels esports que hi faran serà la natació, un esport que gairebé tots els alumnes ja han practicat els darrers anys, però també un esport, que no els interessa tant com el pàdel, ja que és un esport on s’han d’esforçar molt més, i la seva reacció no és de gran interès.

Els alumnes de l’escola estan preparats per la següent classe al CEM i molts estan ansiosos d’aprendre més sobre el pàdel.


Font: Escola Brianxa (Contxi Galindo)

Autors:Cristian Lallana i Richard Yuste