93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 de març 2014

Àrbitre de 16 anys és agredit

19.3.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Un àrbitre de 16 anys va ser agredit a Lleó per dos pares.

El passat 16 de març, un àrbitre d’origen marroquí va ser agredit per dos pares d’un jugadors de pre-benjamí de futbol. El partit es disputava a Lleó, entre el Bosco B, i el Sant Andreu, els dos equips de la categoria de pre-benjamins, on els jugadors són d’entre 6 i 7 anys d’edat.

Segons les víctimes que varen presenciar l’agressió, el partit va estar plens d’incidents, com insults a l’àrbitre, insults entre pares, i algunes empentes entre els aficionats. I davant d’això l’àrbitre va haver d’expulsar a alguns pares del camp, i fins aquí, dos pares expulsats, van saltar al terreny de joc, i mentre un immobilitzava  a l’àrbitre, l’altre l’agredia, juntament amb insults racistes. Després d’això, el jove marroquí va haver de ser ingressat a l’hospital de Lleó.

La policia de Lleó, mitjançant unes fotos que va obtenir d’un aficionat, va buscar als agressors, que varen fugir just després de l’agressió, i la policia encara busca al principal agressor ja que l’altre es va entregar.

Davant d’això, el col·lectiu arbitral de Lleó, s’ha negat a arbitrar la pròxima jornada, per respecte al jove àrbitre marroquí.

Font: deportes el País, mundodeportivo

Autors: Richard Yuste, Cristian Lallana