93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

12 de febr. 2014

La Nasa es denunciada

12.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Un ciutadà de nordamericà, Rawhn Joseph, ha presentat una demanda a l’agència espacial americana per amagar que hi ha vida a Mart.

Tot va començar el dia 20 de gener. La NASA va anunciar a la premsa un estrany fenomen: Una roca havia aparegut del no res en un lloc que 12 dies abans no hi havia res. Fa pocs dies, el ciutadà nordamericà ha presentat una denúncia als tribunals de Califòrnia argumentant que l’agència nordamericana està amagant informació als ciutadans.   

Segons Rawhn Joseph aquell estrany element que la NASA va identificar com una simple roca que va arribar a parar en aquell lloc pel fet de ser arrossegat per les rodes del rover, és en realitat una agrupació de fongs: Un organisme compost que consisteix en colònies de líquens i cianobacteris coneguts a la Terra pel nom de Apothecium.

Rawhn Joseph, considera vergonyós que “vegi un Bob Esponja marcià davant de la càmera d’un dels seus vehicles i fagi creure al públic que es una roca”. També ha remarcat que farà tot el que calgui per arribar al final del procés.

Autors: Kelvin Chen, Joan Figueras