93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

L’HOMOFÒBIA, UN GRAN RETRÀS DE LA SOCIETAT, per Anna Díaz

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


L’ homofòbia és un dels grans retrassos de la societat. No sé com avui en dia encara hi ha persones que pensen que l’ homosexualitat no és pas una cosa normal, però que carai estan dient?
Les persones homosexuals són persones totalment normals, si la seva preferència sexual es la del seu mateix sexe, importa? Potser no han de tenir els mateixos drets? L’Església mai ha respectat als homosexuals perquè segons la doctrina, les relacions sexuals només han de ser per procrear, així doncs, exclouen als homosexuals, i els consideren pecat, ja que diuen que ells no poden procrear. Ara pensem una mica, estem al segle XXI, no hi han altres formes de procrear? És que només els heterosexuals tenen dret a formar una família? Que tenen els homosexuals per no poder formar una família? A que els homosexuals s’estimen? Doncs? El nucli de una família és l’amor, i una família d’homosexuals també en té d’amor. I això de prohibir el matrimoni homosexual? Crec que tot això no deixen de ser bajanades que fan que els països quedin més endarrerits en el món actual, i sincerament, aquest països i persones homofòbiques, fan el ridícul, ja que deixen al descobert el seu gran retràs mental.
Continuant amb grans bajanades, com per exemple les condemnes a mort a persones pel simple fet de ser homosexuals. Però a quin punt hem arribat? Hem arribat a tal punt que les persones no tenen ni llibertat per estimar a les persones que ells vulguin, ja siguin del mateix sexe o del sexe contrari. Jo opino que el problema el tenen les persones homofòbiques, no pas les persones homosexuals, ja que no poden veure que dues persones del mateix sexe es poden estimar tan com dues persones de sexe oposat.
Penso que haurien de deixar totes aquestes tonteries aparcades i deixar de posar-se en evidencia, les persones homosexuals són persones normals com qualsevol altre i tenen els mateixos drets, espero que els hi entri al cap d’un cop.