93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

21 de febr. 2018

La cara fosca de Guardiola

21.2.18

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
La cara amable de Guardiola que va fer història amb el Barça s’ha anat difuminant durant la seva carrera fora d’Espanya.
Les esbroncades, a poc a poc, han anat guanyant espai en la carrera d'un dels tècnics més llorejats de la història. La topada amb Paul Cook, tècnic del Wigan, és l'últim d'una ja llarga llista. A continuació repassem els episodis més sonats.
Esbroncada amb Paul Cook
En el  partit de la Fa cup anglesa van disputar un partit amb el “Wigan Athletic” a la mitja part  d’un dels seus jugadors Fabian Delph va ser  expulsat, una decisió arbitral  que va provocar la indignació de Guardiola. En el túnel de vestidors amb les càmeres de la BBC de  testimoni el tècnic va intentar de reconduir les acusacions de Paul Cook tècnic del “Wigan” als seus jugadors, Pep Guardiola va acabar sent un dels protagonistes involuntariament a causa de les acusacions de Paul.

La tremenda esbroncada “motivadora” a Kimmich

Una de les imatges més surrealistes de Guardiola a Alemanya es va produir al acabar un partit 0-0 entre el Dortmund i el Bayern. Al acabar, Guardiola va mantenir un breu diàleg amb Kimmich un dels seus jugadors en el qual se li que estava apunt de plorar. Martí Perarnau va detallar el diàleg:

-¿Has sentit les instruccions de Benatia?

-No, Pep, no les he sentit.

-¡Joder, havies de colocar-te de migcampista!

-Ho sento, no ho he sentit.

-Havies de colocar-te per davant de la defensa de quatre mantenir la posició, però te n’has anat de la zona i hem perdut el control. Has d’estar atent quan et donen instruccions.

-Ho sento, no me n’he assabentat.. Autors: Xavier Lucea i Agustí Oyarzún