93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

4 de maig 2016

Si / No a la boxa.

4.5.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
SI:
La boxa si que és un esport com tots els altres.


La raó simple de per què la boxa no ha de ser prohibit és perquè porta alegria i entreteniment a tanta gent, sense proporcionar mal.
La majoria de les persones que volen prohibir la boxa són més acomodats persones que estan desactivades per la seva naturalesa sorrenca. Aquesta és una queixa estètica que es basa amb més freqüència en un judici ètic o moral contra l'esport, quan el quid de la qüestió és que la boxa no és especialment violent i que proporciona una gran oportunitat per a aquells que són experts en l'esport.
El risc de mort als boxejadors professionals és menor que el risc per a la majoria dels treballadors manuals. La boxa no ha de ser prohibit; qualsevol problema que hi ha amb l'esport es pot solucionar amb les reformes.
La boxa no es tracta d'una agressió violenta, es tracta d'una agressió controlada això és molt diferent als comportaments violents.

Joana Castañeda



NO:

Per mi la boxa no és un esport, ja que per mi a  l‘esport no entra la violència.
Per mi és un joc brut, i per mi picar o agraïr una persona no ho consider-ho esport.
I que molta gent utilitza la boxa per desfogar-se, i no li trobo sentit, ja que pots desfogar-te d’altres maneres i no d’aquesta manera que piques la gent.
Apart de que aquest esport et pot comportar greus lesions, un cop mal donat et podria causar una lesió greu i això et perjudica a tu mateix.


Claudia Fuentes