93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

20 d’abr. 2016

Sant Jordi arriba a l’escola Brianxa

20.4.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Un any més l’escola celebrarà els actes relacionats amb la diada de Sant Jordi.

Dins del marc d’activitats programades per recaptar diners pel viatge de fi de curs, els alumnes de tercer d’eso, organitzen per segon any consecutiu La Rosa Anònima.

Tothom que vulgui participar ha d’omplir el formulari que es va repartir a cada alumne, on hi ha d’incloure el nom del destinatari i el seu curs, per poder fer entrega de la rosa el divendres 22. Aquest any hem afegit la possibilitat de fer l’entrega també a cases particulars, sempre que siguin a Tordera, i s’entregaran el mateix dis de Sant Jordi. Es pot afegir un petit text que mostri els teus sentiments cap al destinatari o el missatge que li vulguis transmetre i es trobarà adjunt amb la rosa.
El preu de la rosa són quatrte euros, que s’hauran de posar dins d’un sobre amb el formulari i dipositar-ho tot a la bústia que trobaras davant de secretaria.

També cal destacar que durant el divendres 22 d’abril es farà entrega dels premis literaris i de dibuix de primària i d’eso. Durant l’acte podrem gaudir de la coral Brianxa que interpretarà algunes peces del seu repertori.


Carla Martin i Xènia Freixa