93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

10 de febr. 2016

Èxit de participació en el carnaval de Tordera

10.2.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El carnaval de tordera supera les xifres de l’any passat amb mes de 400 participants i 7 comparses

El passat dissabte 6 de febrer es va celebrar la rua de carnaval de Tordera. Va sortir del parc de bombers a dos quarts de sis de la tarda i va acabar amb una xocolatada, el discurs del carnastoltes i l’entrega de premis a la plaça de l’ajuntament sobre les vuit del vespre.
A la modalitat de individuals i parelles el primer premi se’l va endur Pierrot, el segon premi va ser per la princesa Nàrnia i el Centaure i  finalment el tercer premi se’l va emportar un noi de Lloret de Mar que anava disfressat de musclo que s’ha escapat de la paella.
A la modalitat de petits grups (3-9 persones) el primer premi va ser per The Ladies, el segon per Fantasia animal i el tercer se’l va endur Girasols mirant al sol.
A la modalitat de grups (10-24 persones) només hi va haver dos premis, els primers per Els rescatadors del SMJ i els segons ¿Quién es quién?
A la modalitat grups 25-40 persones) en primer lloc va quedar Club de Twirling Tordera, el segon Egiptes i per últim Romans.

A la modalitat grups (més de 40 persones) el primer premi va ser per Les cartes ballen, el segon se’l va endur Les caputxetes de l’Esplai de Tordera i en tercer lloc Escola de Dansa Cristina Llobet.
Autores:Carla Martin i Laia Roura
Font: Ràdio Tordera