93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

27 de gen. 2016

Haurien d’haver fronteres tancades o obertes en els països?

27.1.16

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

Una de les conseqüències més importants, de les guerres, ha estat la dels refugiats. I molts països avui dia tanquen fronteres per a que aquests no passin, ja que hi poden haver certs perills.
A favor o en contra?

A favor: Jo estic a favor de que n’hi hagin fronteres tancades per a refugiats, per que avui dia,al país pot entrar gent perillosa i així posar-nos en perill al ciutadans, o al menys crec que Europa hauria de controlar millor les seves fronteres per a evitar l’arribada de refugiats i immigrants, a més quan arriba gent immigrant o refugiada, molta gent que està en edat reproductiva marxa del país i marxa la mà d’obra, i hi ha saturació de serveis.


En contra: Jo estic en contra, perquè penso que aquests refugiats tenen els mateixos drets que nosaltres a poder tenir una qualitat de vida millor. També penso que no haurien de ser obertes per tothom, sinó la gent que realment ve a buscar una vida millor i trobar treball. A més es bo que aquestes persones emigrin al país perquè ens enriqueix culturalment.

Autores: Noelia i Ambar