93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

24 de set. 2015

L’avortament

24.9.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


A favor:


Opino que l’avortament és positiu, ja que si per algun cas, et quedes embarassada de molt jove, tens l'opció d'avortar, ja que tu no podries cuidar del teu fill, sense tenir una feina o algun recurs per mantenir el teu fill.
Una altra de les raons de que l'avortament és positiu, és que, si tu per qualsevol cas et veiessis en una situació difícil econòmicament, abans de veure el teu fill patint de gana, prefereixes no haver abans de deixar-lo en un orfenat o amb una família adoptiva.
Per últim també crec que si una dona no vol tenir un fill, i per un accident es quedés embarassada el podria avortar, abans de que el nen no es senti rebutjat o no estimat per la seva mare.


En contra:


Penso que l’avortament és un crim covard i egoista ja que el fetus no té una altra alternativa més que morir, si nosaltres hem tingut el dret de néixer, els altres tenen els mateixos drets.
Avortar significa fomentar un món ple de crueltat i injustícia on l'avortament s’utilitza com un anticonceptiu.
Estar en contra del avortament es per a desarrelar els valors de l'egoisme i la maldat dels nostres cors, per a així formar un món mes just i lliure de crueltat.


Resultat d'imatges de l'avortament


Autores: Mariona Ribot i Tania Cantero