93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de set. 2015

Comença un nou curs!

23.9.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Comença el curs 2015-2016 a l’Escola Brianxa.
El passat 14 de setembre, l’escola va obrir les portes un any més.
Els alumnes, van poder veure els canvis que s’han dut a terme aquest passat estiu; la llar d’infants, s’ha agrupat, és a dir ara llar1, llar2, p3 i p4 romanen junts on abans hi havia els mateixos llar1, llar2, p3 i sisè. Sisè, per fi, ja pot dir que comparteix porxo amb els de cinquè, a l'igual que 1r i 2n de primària, que comparteixen porxo amb p5.
Ara l’escola està més ben distribuïda. També hi ha hagut canvis a l‘arbreda, ja que s’hi han col·locat taules de pícnic, papereres i una taula de tennis taula.


Respecte als horaris d’educació infantil, primària i secundària, segueixen sent els mateixos de sempre.
Enguany el centre d’interès de l’escola del qual giren els projectes que es duran a terme aquest curs, és la mar Mediterrània.


Hi ha hagut també canvis de llibres a 1r i 3r d’ESO, a causa de la nova llei de l’educació; tot i això, l’empresa de llibres Iddink ens ha seguit proporcionant, un curs més, el seu pla de reutilització i estalvi de llibres.


Aquest any, també s’ha de dir, la mestra d’Anglès del segon cicle d’ESO, Rosa Matas, prepararà als seus alumnes pels exàmens d’anglès del nivell PET de Cambridge.
 
 
 
 Autores: Alba Romera i Ruth Maresma