93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

9 de març 2015

Futbol sala català en vaga

9.3.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El futbol i el futbol sala federats de Catalunya es van paralitzar fa tres setmanes.

Els partits del grup 5 de Tercera Divisió, la Lliga Nacional Juvenil, tots els partits ajornats i fins i tot els amistosos previstos no es van disputar per denunciar "la persecució fiscal" que pateix l'esport base i amateur, segons va explicar Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol.

El Govern espanyol va aprovar l’any passat una nova normativa que inclou que entrenadors i monitors estiguin inscrits a la Seguretat Social i tributin a hisenda. Molts, amb la petita compensació que cobren, no en tenen ni per pagar la benzina. A més ja s’han fet diverses inspeccions a clubs catalans.

Subies ha puntualitzat que aquesta vaga, és "un punt de partida", ja que tindrà continuïtat durant el que queda de temporada amb accions com minuts de silenci a l'inici de cada partit o noves aturades generals.

En Subies a afegit que “No hi ha voluntat de perjudicar els esportistes i els clubs catalans, és una jornada reivindicativa contra la nova fiscalització”. Actualment els partits ja es tornen a disputar amb normalitat.

Font: CFTordera.cat
Autors: Adrián Peralta i Clàudia Xaubet