93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

9 de febr. 2015

Fugitius a Tordera

9.2.15

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF



Tres fugitius perseguits per la Gendarmeria des de França, es van aproximar a Tordera, se’ls hi va punxar una roda del cotxe i van haver de canviar de vehicle.

Tres fugitius provinents de França, van punxar una roda a Tordera i varen canviar de vehicle.Després de punxar roda, els delinqüents van ser recollits per un “ajudant”. Els tres sospitosos relacionats amb la delinqüència comuna, són sospitosos per un cas de tràfic de drogues.

La policia local de Tordera, juntament amb els Mossos d’Esquadra i la Gendarmeria, van muntar un dispositiu per localitzar els delinqüents. També van fer controls a les sortides i entrades de la població, i van rastrejar la zona amb un helicòpter. El dia 22 de Gener, mentre els Mossos muntaven desplegaments a Tordera i controls, els fugitius ja estaven refugiats a l’Hotel Barberà Parc. Un hotel on els delinqüents ja tenien reservats amb documentacions falses. El tercer individu no el deixaven allotjar, i per poder fer-ho va donar el seu nom real. L’hotel com és habitual, va donar les dades a la policia.

Els mossos, mitjançant càmeres de seguretat de l’hotel, ja sabien on estaven allotjats els sospitosos. Van anar a buscar-los però ja no hi eren, ja s'havien anat amb el cotxe.
Els dos sospitosos eren un home turc de 34 anys (Jamal L.), considerat una persona perillosa amb antecedents per homicidi a Bèlgica l’any 2010, tràfic de drogues i d’armes. L’altre era un home francès de la mateixa edat (Karim k) detingut també per tràfic i robatori, i el còmplice era Jeremy f. un altre home de 34 anys amb antecedents per tràfic de drogues.

Autors: Gemma Sanz, Judit Fernandez, Gerard Costabella
Font: diarimaresme.com