El Tordera empata amb l'Aro

26.5.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El primer equip del Tordera va empatar 2-2, en un partit emocionant on el líder de la lliga va merèixer més.

El diumenge passat el Tordera dirigits per els entrenadors Marc Velasco i Xavi Manresa, van fer un partit dolent, i no se’ls va veure la seva millor versió. El primer gol va arribar al minut 38, en un penal llençat per Abraham, que obria el marcador.

Després del descans, l’Aro empatava el partit amb un gol al minut 67. Quan tot semblava que acabaria en empat a 1, el Tordera marcava al minut 92 amb un gol de Jose Antonio, cosa que feia explotar el camp del Tordera. Amb l’afició pensant-se que el partit s’acabaria amb aquest resultat, l’Aro va marcar al minut 94 amb un gol que el jugador de l’Aro Aaron Cabrera va marcar en posició de fora de joc i deixant a l’afició torderenca bocabadada.

En la celebració del gol, la multitud d’aficionats del Aro que s’havien desplaçat al municipal de Tordera, eufòrics, van llençar una paperera al camp. Va ser un gest molt lleig per part.

Autors: Marc Parera i Òscar Gispert